Girona tornarà a tanca la Copa Catalana de trial

04/11/2011
Trial

Girona tornarà a tanca la Copa Catalana de trial

El proper diumenge dia 13 de novembre es disputarà a la capital gironina la final de la Copa Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy. La prova organitzada pel MC Raig Salt i per Bicicletes Trafach conjuntament amb la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme es desenvoluparà al peu de la muralla del castell de Montjuïc sobre un circuit completament natural de cinc zones i on els participants hauran de realitzar dues passades.
La proximitat de les zones, a tocar del nucli urbà, farà que la prova gironina pugui ser seguida amb facilitat pel públic que es desplaci fins a Montjuïc per veure en acció la final de la Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy.
La de Girona serà la darrera de les sis proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). La prova començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions 08:30 a 09:30. Les inscripcions anticipades es podran formalitzar fins el dilluns abans de la prova al web www.trialsport.es.
Després de la disputa de la prova terrassenca del passat 23 d’octubre, el barceloní Joan Figueras manté el liderat a la categoria expert acumulant un total de 70 punts, Pol Tarrés de Cabrils és segon amb 68 i Eloi Paré de Calldetenes és tercer amb 64. Ells podrien ser els candidats a ocupar les posicions finals de la Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy i ser els guanyadors del rellotge Kronos. Però de ben segur que els adversaris no ho deixaran fàcil; Bernat Seuba d’Òdena és quart amb 62 punts i Rafa Tibau de Caldes de Montbui, guanyador a la darrera prova, és cinquè amb 57. Per tant s’espera una final molt disputada.
Oriol Roca afrontarà la prova gironina amb la tranquil•litat de ser-ne el guanyador matemàtic en la categoria de cadets després de guanyar la prova vallesana. La lluita es centrerà per a la segona plaça; tant Eduard Aran com Joan Torres mantindran un pols per a la segona i tercera posició, ara mateix estan empatats amb 62 punts.
En categoria infantil trobem a un destacat Jordi Araque amb 97 punts al capdavant de la classificació pels 88 de Domènec LLadó com a segon classificat. La tercera plaça és per Ferran Serra amb 67 punts.
L’aleví Gerard Trueba amb una avantatge de només 5 punts respecte Ferran Sánchez i de 8 respecte Martí Aran, és el ferm candidat a la victòria final. Amb molta probabilitat Sánchez i Aran podrien acompanyar al d’Abrera amb la segona i la tercera posició respectivament.
Bernat Prat, guanyador matemàtic després de Terrassa, es trobarà amb una aferrissada lluita per a les posicions següents. Malgrat rodar amb la tranquilitat de ser el guanyador final, la seva posició a Girona determinarà en part les posicions dels seus adversaris. Martí Vayreda, Alex Calderón i Martí Riera estan empatats a la classificació general amb 63 punts. Max Serra és cinquè amb 62.
Els benjamins Genís la Haba i Martí Yélamos es disputaran la primera posició final. Només dos punts els separan a la general a favor del d’Osona. El tercer classificat, bastant distanciat, és Martí Esquerda.
En les categories de l’Open Cup Marc Mateo i Adrià Torralba ho tenen tot de cara per finalitzar en la primera posició d’open blau i d’open verd respectivament. Maró Valls i Víctor Ruiz ocuparien la segona posició en nivell blau i verd respectivament. Dídac Llopart i Blai Homs finalitzarien en la respectiva tercera posició.
Girona posarà punt i final a aquesta interesantíssima edició de la Copa Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy, on coneixarem els guanyadors dels rellotges Kronos, les ulleres Eassun i els lots de productes Fisiocrem i PowerBar.

Fotografia: Oriol Roca