El corredor infantil Jofre Cullell (Farners) es va imposar a al ciclocrós de Beziers (França)

16/11/2011
Ciclocròs

Aquest diumenge passat es va celebrar a Beziers (França) una prova de ciclocross puntuable pel Campionat Regional del Llanguedoc-Rosselló, amb una participació d’uns 300 corredors, i, entre ells, uns 100 nens i nenes. La cursa es va disputar en un circuit de 3 quilòmetres, alternant tot tipus de terreny de terra i asfalt, com és habitual en aquesta especialitat de ciclisme, i des de Catalunya hi van participar diferents corredors, que segueixen el campionat, quan no hi ha proves de Copa Catalana. Cal destacar la victòria del corredor Jofre Cullell, del Club Ciclista Farners, que es va imposar de forma brillant en la cursa Infantil.

Resultats dels ciclistes catalans

Infantil 1r. Jofre Cullell (Farners)
Benjamí 12è. Pau Costa (Bicisprint).
Cadet 8è. Masnou Domingu (Nickys) – 14è. David Payet (Nickys) – 18è. Aitor Carbonell (Bicisprint).
Sèniors 24è. Bernat Costa (Bicisprint) – 28è. Jordà Cullell (Farners) – 49è. Bernat Delpino (Barna) – 63è. Xavier Costa (Bicisprint).

Anunciar que la Delegació de Ciclisme de Girona ha reservat el 15 de gener per celebrar possiblement una prova a les comarques gironines.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)
Font fotografia: Lluis Esteve