Els dos candidats a la presidència de la F.C.C. seran dissabte a la reunió de Girona

06/12/2011
Federació

Els dos candidats a la presidència de la F.C.C. seran dissabte a la reunió de Girona

Com cada any i a l’arribar a la recta final de temporada, des de la Delegació de Ciclisme de Girona es plau en convocar a tots els clubs i món del ciclisme a la reunió anual  que es celebra aquest dissabte dia 10 de desembre a les quatre de la tarda a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya, Plaça Pompeu Fabra nº 1 (Antic Hospital de Santa Caterina), per fer com és habitual una valoració i repàs general de la temporada i que enguany tindrà com a plat fort i punt central, el comentar la situació actual de la FCC i les eleccions a President de la FCC que es portaran a terme el dia 17 de desembre.
Un altre punt del dia serà la presentació dels dos candidats oficials a President, el sr. Josep Bochaca i el sr. Ramon Martos, perquè puguin explicar el seu programa en cas de ser escollits, donat que aquest dissabte comença la campanya electoral.
També està previst fer la presentació oficial al nostre ciclisme, del sr. Josep Pujols, Delegat d’Esports a Girona de la Generalitat de Catalunya.

(Nota: Pels interessats, hi ha servei de pàrquing a la mateixa Plaça Pompeu Fabra)

Nota de la Delegació de la FCC a Girona