Girona obrí la gira dels candidats a la presidència de la F.C.C.

14/12/2011
Federació

Girona obrí la gira dels candidats a la presidència de la F.C.C.

Aquest passat dissabte, a l’Auditori Josep Irla, de la Generalitat de Catalunya, a Girona, es va celebrar la reunió anual de clubs, presidida pel Sr. Josep Pujols, Delegat d’Esports a Girona de la Generalitat, qui va ser presentat oficialment al ciclisme gironí i va dedicar unes paraules als clubs i altres assistents, igualment que el Sr. Lluís Barba, Delegat de la UFEC.
La reunió va tenir com a punt central la presentació dels dos candidats oficials a la presidència de la FCC, Josep Bochaca i Ramon Martos, els quals van tenir una hora cada un, amb precs i preguntes inclòs, per explicar el seu programa de govern, en cas d’ésser escollits com a President.
Des de la Delegació de Ciclisme, organitzadora del acte, es va fer una pinzellada dels fets més destacats de la temporada, i de la situació econòmica que, injustament, ens ha tocat viure al ciclisme gironí, i català, en general. També es va informar “fil per randa” del tema de les eleccions, que seran el proper dissabte, dia 17, a la FCC, fent un repàs general dels motius principals que han provocat la dimissió de la Junta Directiva i la convocatòria d’eleccions anticipades.
Com a punt final, va fer-se un agraïment als clubs per la seva tasca com a motors del ciclisme, i, en general, a tothom, com Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, UFEC, Consells Esportius, Ajuntaments, Servei Català de Trànsit, Col•lectiu d’Àrbitres, Serveis sanitaris, com Clínica Onyar, ambulàncies i espònsors i col•laboradors en general.
Està clar, i va quedar molt clar, que si volem pujar entre tots el llistó del ciclisme de Catalunya, hi ha molta feina a fer, i, de manera especial, recuperar la il•lusió i confiança i més implicació per part de tots. Lamentar que dels 110 clubs, l´ assistència ho arribà a la meitat.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)