Nombrosa participació catalana al BMX de Saint Etienne

15/12/2011
BMX

El  passat cap de setmana es va celebrar a la localitat francesa de Saint Etienne, la XIII edició de l´ indoor de Saint Etienne, proba amb puntuació UCI per les properes olimpíades de Londres 2012, on més de 1.800 corredors es van donar cita i entre ells 16 pilots catalans que van prendre part en aquesta gran competició on l'any passat cal recordar el magnífic podi (3º posició) de Griselda Artigas.

Els resultats van ser:

- Lluis Hiniestrosa - Benjamí - va passar la primera ronda eliminatòria i terminà cinquè. Gran cursa per ell donat que era la primera vegada que venia a aquesta competició.
- Griselda Artigas - Benjamí - amb molt bon sabor de boca, era la petita de la seva categoria. Va passar la primera ronda eliminatòria, però a la semifinal, va acabar en cinquena posició, sense poder accedir a la gran final.
 - Saul Conde - Minime - al open supercross de la seva edad, no va passar la primera eliminatòria, però a la competició de la seva categoria del diumenge, va fer una gran ronda eliminatòria, finalitzant en segona posició en alguna de elles, i a la següent ronda, una errada en la sortida li va deixar fora de cap opció. Gran cursa per Saul també.
 - Ian Hiniestrosa - Júnior - va protagonitzar una de les curses més bones a nivell internacional per ell, ja que la categoria júnior és una de les més complicades. Va passar la primera ronda eliminatòria, i a la seguen ronda, quan anava quart, van anular la cursa, per un problema a la sortida. La van repetir i quasi entra a la seguen ronda. Finalment va quedar eliminat.

La resta de corredors, era el primer cop que competien en aquet gran esdeveniment  i no van poder passar de la primera ronda eliminatoria.