El trial solidari de la Marató de TV3 serà el proper diumenge

17/12/2011
Trial

El trial solidari de la Marató de TV3 serà el proper diumenge

El dia 18 de desembre tindrà lloc a Vic (Osona) la darrera prova de Trial en bicicleta de l'any. Serà el Trial Ciutat de Vic, enguany serà la segona edició i s'espera que no sigui la última.
La prova es desenvoluparà en el circuit de Vic (C/ Mas de Bigas s/n) ubicat a la zona esportiva. Serà una competició obert a totes les edats i nivells. 
La prova es fa coincidir amb la Marató de TV3 (projecte solidari impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la recerca científica sobre diferents malalties), en que totes les inscripcions de la prova vigatana es destinaran a l'esmentada causa.
Aquesta prova de caràcter solidari es podrà fer gràcies a l’Ajuntament de Vic, la Unió Ciclista Vic, l’escola de Trial Trialsport, la Federació Catalana de Ciclisme i a totes les persones que desinteressadament ajudaran el dia de la prova.
En la prova es disputaran les categories de benjamins (7 anys i menys), principiants (8-9 anys), alevins (10-11 anys), infantils (12-13 anys), cadets (14 anys i més), les open de nivell blanc, blau i verd i la expert, reservada per als esportistes de més nivell.
Les inscripcions es podran formalitzar fins el dilluns abans de la prova (12/12/11) al web http://www.trialsport.es/  o bé el mateix dia de la prova de les 08:30 fins les 09:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. Els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.
Paral•lel a la competició també hi haurà un esmorzar popular, els beneficis del quals també es destinaran a la Marató.
L’expectativa dels organitzadors és la de superar el centenar de participants. L'any passat es va assolir la xifra de 1610€.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS*

http://www.trialsport.es/
*anticipades fins el 12/12/11

SITUACIÓ

El circuit de Vic es troba a la zona esportiva de Vic. Molt a prop de l'ajuntament de Gurb i al costat del camp de Rugby, entre l’antiga N-152 i el camp de futbol.
Venint des de Barcelona per la C -17 cal sortir a Vic sud i continuar per l’antiga N 152 ara eix Onze de Setembre. Passar per davant de la Universitat de Vic fins arribar a la rotonda de davant l’Ajuntament de Gurb, el citcuit es tronba al costat esquerra.
Venint des de Lleida per l'eix transversal (C-25) cal sortir a Gurb/St. Bartomeu del Grau, girar en direcció a Vic. Després només cal passar dues rotondes per arribar.
Venint des de Girona per l'eix transversal (C-25) agafar la sortida Ripoll/Puigcerdà, anar en direcció a Barcelona. Després només cal passar dues rotondes per arribar.