El trial solidari de Vic ha comptat amb 108 inscrits

20/12/2011
Trial

El trial solidari de Vic ha comptat amb 108 inscrits

Les expectatives de la organització s’han complert i el Trial Ciutat de Vic disputat aquest diumenge dia 18 de desembre coincidint amb la Marató de TV3 (projecte solidari impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la recerca científica sobre diferents malalties) ha comptat amb un total de 108 inscrits. Gràcies a ells s’han recaptat 1878€,  que juntament amb els 367€ del servei de bar han fet un total de 2245€ els quals es destinaran a l’esmentada causa.
Enguany també hi ha hagut donatius d’alguns esportistes que no han pogut participar a la prova.
La prova disputada en el circuit de Vic ubicat a la zona esportiva ha estat una prova més solidaria i festiva que no pas competitiva. Els més de  cent inscrits s’han hagut d’enfrontar a un recorregut glaçat a primera hora, de cinc zones on han hagut de fer dues passades. Finalment el sol i la bona temperatura s’han imposat i ha arrodonit la jornada.
El calderí Rafa Tibau ha estat el vencedor de la prova vigatana amb una targeta de només 11 punts, sis punts a la primera volta i cinc a la segona. El segon classificat ha estat Pol Tarrés de Cabrils amb 24 punts i el tercer Eloi Paré de Calldetenes amb 36.
Els vencedors en les dames categories han estat: Joel Llavina de Sant Antoni de Vilamajor en benjamins, Martí Vayreda d’Olot en principiants, Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú en alevins, Maró Valls de Cardedeu en infantils, Eduard Aran de Borgonyà en cadets, Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor en open blanc, Toni Saladelafont de Calders en open blau i finalment Marc Mateo de Piera en open verd.
Una vegada més agrair a l’Ajuntament de Vic, la Unió Ciclista Vic, l’escola de Trial Trialsport, la Federació Catalana de Ciclisme i a totes les persones que han ajudat en el desenvolupament la prova.