El proper dissabte Vic és seu dels Campionats de Catalunya de ciclocròs

22/12/2011
Ciclocròs

El proper dissabte Vic és seu dels Campionats de Catalunya de ciclocròs

El proper dissabte vigília de Nadal Vic acull els Campionats de Catalunya de ciclocròs en una jornada batejada com Gran Premi Ciutat de Vic que avui ha estat presentat a la capital de l´ Osona. A l’acte han assistit representats de diferents àmbits esportius de la comarca i de la ciutat com Oscar Pitarch, Conseller d’Esports del Consell Comarcal d’Osona, i Montse Rovira, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vic, així com una representació de l’organització a càrrec de la Unió Ciclista Vic, Club Ciclista Calma i CX Osona.
Les proves del Campionat consistiran en tres curses. La primera serà per les categories de master 40, 50 i 60, cadets i noies. La següent serà una hora més tard per master 30 i juvenils, començant la cursa reina a mig matí aproximadament amb el  duel de David Lozano i José Antonio Hermida com gran atractiu.
El circuit consisteix en un itinerari de 2.490 metres amb quatre punts a peu, un artificial i tres naturals. El 70% de circuit serà sobre herba un 15% sobre asfalt i altra 15% en terra. El circuit es farà a la zona esportiva de Vic, davant de les pistes d’atletisme.

Per veure classificació Copa Catalana