Salutació de la nova junta de la Federació Catalana de Ciclisme

02/01/2012
Federació

Salutació de la nova junta de la Federació Catalana de Ciclisme

La majoria de Clubs heu escollit la nostra candidatura per tirar endavant, en el nou mandat de sis anys, la vostra Federació. La Juntes Gestora i Electoral han fet possible, amb dedicació, honestedat i eficàcia tot un complexa  procés, ho tenim en compte.
Ahir, vint-i-dos de desembre de 2011, una vegada superat el termini màxim de tres dies hàbils per una impugnació dels resultats, segons indica l’article 8 del Reglament Electoral, la nova Junta Directiva ha pres la responsabilitat d’administració i gestió del ciclisme català federat.
La Junta Directiva, com un sol equip, acceptem la vostra confiança i encetem el repte d’acomplir amb bona nota el projecte que el nostre President ha exposat sobradament. Allò que ja és bo, mercès a la bona gestió, s’haurà de respectar i potenciar, ans al contrari, renovarem les dinàmiques desfasades o fins i tot malaltisses. Cadascuna de les especialitats, modalitats i franges d’edat del nostre esport seran tractades amb tota cura per obtenir la màxima satisfacció dels Clubs representats. No valdran excuses de problemes de tresoreria per assolir els objectius, la il•lusió i l’enginy són els millors recursos. No és l’hora dels retrets, el passat és on talonarem per anar el més lluny possible. Només ens desitgem que ben aviat es faci palès el canvi pretès per i per a  tots. Volem amb convicció que retorni la il•lusió i la confiança perduda en els vostres representants.
Aprofitem, conscients de les dates, en nom propi, del personal administratiu i tècnic el millor desig d’aquestes emotives Festes i encetar el 2012 amb la millor intenció de bé per a vosaltres, famílies i Clubs.