Joan Figueras finalitza al capdavant del rànquing FCC 2011

05/01/2012
Trial

Joan Figueras finalitza al capdavant del rànquing FCC 2011

El barceloní Joan Figueras ha finalitzat la temporada 2011 en la primera posició del rànquing FCC consolidant-lo com a millor esportista de l’any a nivell autonòmic.
Al llarg de l’any Figueras ha obtingut dues victòries i set segones posicions que juntament amb tres modestes cinquenes posicions ha sumat un total de 158 punts. En segona posició i amb 120 punts trobem al maresmenc Pol Tarrés. Tarrés només ha pujat al podi en dues ocasions aquesta temporada, una d’elles amb una victòria i l’altre amb un tercer lloc.
L’osonenc Gerard Aguilar amb 107 punts ocupa la tercera posició. Aguilar ha obtingut només una victòria, dos segons i dos tercers llocs com a resultats més destacats. L’absència en algunes proves l’han propiciat en aquesta tercera posició.
Rafa Tibau ha estat l’esportista que més victòries ha sumat amb un total de cinc. Malgrat això i no haver pogut puntuar en quatre de les dotze proves catalanes el de Caldes de Montbui ha finalitzat en quarta posició amb 103 punts.
Destacar els joves Bernat Seuba i Eloi Paré que es consoliden en el top deu en la sisena i setena posició respectivament, havent obtingut els dos posicions de podi al llarg de l’any. El top deu d’un total de 22 esportistes és per Guillem Mauri de Calella de Palafrugell amb 55 punts.

Per veure ranking final