El canadenc Cameron Jette guanya l’Open BMW de Quart

06/02/2012
Federació

El canadenc Cameron Jette guanya l’Open BMW de Quart

Tot i el fort fred siberià la primera cursa de l’Open BTT BMW de Quart ha tingut una participació d’uns 300 amants del BTT i un centenar més a la cursa a peu que feien la volta curta de 20 kms.
La cursa llarga de BTT tenia uns 30 kms per les rodalies de Quart i Fornells, i els encants de les Gavarres amb un recorregut divertit i que ha agradat. El protagonista ha estat el canadenc Cameron Jett que ha escollit les curses de Girona per preparar la Copa del Món, i amb superioritat s’ha imposat en solitari i els favorits de Bicis Esteve han entrat Francesc Freixer segon i Cristina Colladors tercer i primer màster 30.
Altres primers: veterà 40 Pere Sànchez (Pla de l’Estany), júnior Lluís Cortadellas (Bike Tàndem), sub23 Gerard Barnolas (Starbike).
La volta curta d’uns 20 kms ha estat dominada en solitari pel cadet Xavier Ferrer (Radikal Bikes) seguit del corredor francès Alexi Viguier (Montpelier), primer veterà 50 Josep Bosch (Quart de Volta), fèmina cadet Esther Villaret (Inverse) i fèmina èlit Sumsi Romeu (Sport Ter).
El lliurament de premis ha estat presidit per Laura Vall-llosera, alcaldessa de Quart. Els trofeus han estat un càntirs de la reconeguda ceràmica de Quart.
A les curses de promoció de nens i nenes amb el suport del Consell Esportiu del Gironès hi han participat uns 80 amb uns circuits de 1 i 2 km, segons edat que també han tingut un obsequi i premis pels primers.
La novetat ha sigut la cursa a peu que ha fet la volta curta de BTT d’un 20 kms amb uns 100 participants organitzat pel club Matxacuca.

Homes: 1er Roberto Sancho (Matxacuca) 1’36h
Dones: Paloma Lobera (Matxacuca) 12’04 h

I amb el mateix format i esperant amb menys fred, el proper diumenge es disputarà la segona prova a Llorà, la 3era serà el dia 19 a Llagostera i la última el 26 a les Planes.

Per a més informació a www.openbttbmw.blogspot.com

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)