David Lozano i Sandra Santanyes, campions Catalunya de Marató BTT a Aguilar de Segarra

05/03/2012
Federació

David Lozano i Sandra Santanyes, campions Catalunya de Marató BTT a Aguilar de Segarra

El primer plat fort de la temporada ha tingut lloc aquest diumenge a Aguilar de Segarra i Rajadell. Més de 400 participants s'enfrontaven a un recorregut de 54 km, d'un gran mountain Bike, molt característic d'aquesta zona coneguda per les seves proves Anbaso, organitzadors conjuntament amb Ocisport.
Després d'un minut de silenci, la sortida s'ha donat puntualment a les 9.30h. Molts noms il•lustres que han encapçalat els primers quilòmetres, Nuñez (Mossos), Leao Pinto (Bicis Esteve), Heras (Specialized), Muñoz (Tomas Belles), Ventura (Sumatory), Colomé (Bicis Esteve), Almenara (Bicis Esteve), Guerra (L’Espirall)…fins al quilòmetre 30 en què començava la pujada més dura del recorregut. Lozano ha pogut agafar uns metres de distància que ha anat augmentant a mesura que passaven els quilómetros, fins a alçar-se vencedor de la prova amb un temps de 2h.29.53, per davant del seu company d'equip Luis Leao Pinto que entrava a 2’43”. En tercera posició entrava un Ismael Ventura amb problemes mecànics i que tan sol cedia 2” del corredor portuguès. Els corredors de Bicis Esteve han estat els clars dominadors de la prova emportant-se també el primer lloc per equips.
En fèmines, Sandra Santanyes (Bicis Esteve), seguia els passos dels seus companys d'equip, completant una gran actuació de l'equip Joan Esteve (Bicis Esteve). Segona posició en fèmines per a una gran actuació de la jove Miranda Agustí (Tomas Bellès-Cannondale), primera sots23, i en tercera posició entrava Mercè Petit (team Blue Motors Ponts).
Umbert Almenara ha realitzat una dura cursa amb Ever Alejandro Gómez (OKI-Orbea), encara que ha controlat en tot moment la primera posició en categoria sots23, i ocupant respectivament la 7ª i 8ª posició de la general.
Christian Collados, un altre Bicis Esteve, s'imposava davant un Christophe Bassons que solament cedia 8” davant el primer master 30. La tercera posició l'ocupava Félix Martínez (FA SOL RODI) entrant dins dels 15 primers classificats.
Joan Pons en master 40, Xavier Bosch en senior, Francisco Guerra en veterans 50, completaven els títols de Campió de Catalunya BTT marató 2012.
En la prova d'aquest diumenge també hi havia la possibilitat de realitzar 30 km, amb un bon nombre de participants, una prova d'àmbit popular i no competitiu que ha tingut una gran acceptació.
Aguilar de Segarra i Rajadell, dos municipis del Bages, han organitzat un gran prova, i pensen l'any que ve en més i millor!
 
Per veure classificacions