La Volta col·labora amb la Fundació Felix Mantilla

12/03/2012
Federació

La Volta col·labora amb la Fundació Felix Mantilla

El diumenge 19 de març de 2012 es començarà a disputar la 92a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, una de les proves més importants del calendari mundial.
Aquest any la Volta Ciclista a Catalunya, es suma a la lluita contra el càncer de pell gràcies a la seva col•laboració amb la Fundació Félix Mantilla amb la que donarà suport al seu missatge de conscienciació i sensibilització sobre aquesta malaltia durant la prova esportiva i en diferents suports.
El càncer de pell és un dels més freqüents i amb major creixement en els últims anys, si bé és cert que si es detecta a temps té un gran percentatge de curació. La principal causa externa és l'alta exposició a la radiació ultraviolada que prové del sol o de fonts artificials. Aquesta alta exposició solar és molt comú entre els esportistes que practiquen qualsevol esport outdoor.
La Fundació Félix Mantilla és una fundació privada, sense ànim de lucre, que té com a propòsit la promoció de la salut a través de l'esport, fomentar conductes saludables així com ajudar al finançament de programes contra el càncer de pell i promoure la investigació.
L'objectiu de la col•laboració entre La Volta Ciclista a Catalunya i la Fundació Félix Mantilla contra el càncer de pell és augmentar el nivell de conscienciació actual pel que fa a aquest problema.