El CC Sant Boi presenta la temporada 2012

14/03/2012
Federació

El CC Sant Boi presenta la temporada 2012

El proppassat dissabte dia 10 de març, va tenir lloc a l’HOTEL NH SANT BOI la presentació oficial dels equips de competició del Club Ciclista Sant Boi, així com de la seva Escola de Ciclisme. Més de 300 persones van poder assistir a la posta en escena dels equips i la seva nova imatge, omplint per complet l’auditori de l’hotel.
L’acte va ser precedit d’un vídeo promocional de l’Escola i els equips del Club i també va servir per anunciar totes les organitzacions de les curses que durà a terme el Club, única entitat catalana que compta amb totes les estructures en les categories de base (infantil, cadet i júnior), així com també únic club que corre a càrrec amb l’organització de competicions per a cadascuna d’aquestes categories.

02-06-2012 CAMPIONAT COMARCAL DE CICLISME DEL BAIX LLOBREGAT PER A CADETS -GRAN PREMI DIPUTACIO DE BARCELONA- (Circuit urbà)
03-06-2012 XXXI CURSA CICLISTA DEL LLOBREGAT JUNIOR “NAVAS-SANT BOI”, 114 KM (Carretera)
14-07-2012 JORNADES INFANTILS DE PROMOCIÓ AL PARC CICLISTA DE SANT BOI (Circuit)

Com a novetat, aquest any el Club organitzarà la clàssica CURSA CICLISTA DEL LLOBREGAT per a la categoria Júnior, amb sortida a la població e NAVÀS i arribada a SANT BOI, amb un total de 114 km. La prova serà autonòmica i per invitació a diversos equips nacionals que ja han confirmat la seva presència
A la sala d’actes de l’HOTEL NH SANT BOI es van donar a conèixer els equips cadet i júnior, NOGALES-GALLASTEGUI CLUB CICLISTA SANT BOI, i tots els representants de l’Escola de Ciclisme.

A l’acte hi van assistir patrocinadors i personalitats:

Carlos Nogales : Gerent de NOGALESBARCELONA
Carme Molins: Gerència de Transportes Gallastegui
Rosa Amat: Grupo Quadis – KIA AR MOTORS  (Vehicle oficial dels equips)
Joan Sabaté: Gerència d’Inverse – Vestuari Oficial dels equips de competició
Àngel Edo: Ex ciclista professional i actual manager de ciclistes profesionals i també membre de la Junta Directiva del Club Ciclista Sant Boi
Joaquim Vilaplana: En representació de la FCC, com a delegat de Barcelona
Maria Antonia Barragán: Regidora d’Esports i Economia de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
A més de l’staff tècnic i directiu del Club Ciclista Sant Boi: Manuel Carrero, Juan Sánchez González, Ernesto Mañanes, Oscar Sevillano i Jesús Ruiz Ayala.

Nota: CC Sant Boi