Calella tornarà a ser sortida de la Volta l´ any vinent

21/03/2012
Federació

Calella tornarà a ser sortida de la Volta l´ any vinent

La Sra Montserrat Candini Alcaldessa de Calella, i el Sr President de la “Volta” Rubén Peris, havent viscut l'experiència d'aquest any tan positiva amb la sortida de la “Volta” Ciclista a Catalunya de Calella,  ha decidit el consistori, amb la Sra  Montserrat Candini al capdavant, donar continuïtat a aquest esdeveniment esportiu lligant la ciutat i Calella amb la “Volta” un any més.
Èxit total de l'organització de l'Ajuntament de Calella i la “Volta” Ciclista a Catalunya,  nombrosos afeccionats es van donar cita al carrer Sant Jaume i al llarg del recorregut per veure arribar la caravana ciclista,  permetent gaudir d'un  esport únic.
Calella cabdal de la Costa del Maresme, oferirà  novament un espectacle esportiu en la propera edició de la “Volta” Ciclista a Catalunya, apropant als seus ciutadans la possibilitat de veure una vegada més als millors corredors del món.
Per tant l'Alcaldessa Sra Montserrat Candini  i el President de la “Volta” Sr. Rubén Peris, han arribat a un acord pel qual Calella, Ciutat de l'Esport, serà punt de sortida d’ una de nova edició 93ª en aquesta ocasió, de la carrera centenària per excel•lència.

Fotografia: Michael Albasini a Calella
Font fotografia: Karlis Medrano/ www.biciciclismo.com