La selecció catalana de BMX entrena i competeix a la seu dels Campionats d´ Espanya

28/03/2012
BMX

El passat cap de setmana, part de la selecció catalana de BMX es va desplaçar fins a Madrid per tal de preparar els Campionats d’Espanya de BMX 2012. Dissabte matí es va fer un entrenament el circuit olímpic d´ Embajadores en companyia de tots els pilots de l´ escola amfitriona. A la tarda, es va realitzar un entrenament al circuit de BMX de Móstoles, on es realitzarà el Campionat d’Espanya de BMX 2012, un circuit totalment remodelat i molt tècnic.
Diumenge al mati, la selecció va participar al Campionat de Madrid també a Móstoles.  Uns 200 corredors es van donar cita, aprofitant la prova en aquest circuit.
En definitiva un gran cap de setmana pels corredors catalans. Sens dubte cal destacar la gran cursa que va fer Lluis Hiniestrosa que  va quedar en 2º posició un cop fou superat en el darrer moment. Griselda Artigas fou tercera mentre que Xavier Moreno fou sisè.
Oscar Camero, participant a la categoria TOP Expert amb tots els elits tot i la seva condició de juvenil, finalment no va poder passar la primera ronda. Silvia Montes va competir també amb els nois, com Griselda Artigas, en cadets passant la primera màniga. No va poder arribar a la final per dolor a la mà, però va fer una gran cursa.

Propera cursa: 22 d'abril quan es celebrarà la Lliga Catalana de BMX a Terrassa.