610 participants en la “Marxa Conca del Daró de BTT de la Bisbal d’Empordà

02/04/2012
Federació

610 participants en la “Marxa Conca del Daró de BTT de la Bisbal d’Empordà

Organitzat pel Club Ciclista Daró s’ha celebrat amb èxit la 17ª edició de la marxa Conca del Daró amb una excel•lent organització com ja és habitual cada temporada i amb 610 “bikers” ha aplegat la millor participació de l’any de BTT que han gaudit d’una bona matinal de primavera amb dos recorreguts per escollir de 35 o 22 kms per les muntanyes de les Gavarres en llocs molt populars com Sant Cebrià dels Alls o Santa Llúcia de l’Arbós. La promoció tenia un circuit senzill de 10 km per les rodalies de la Bisbal.
També cal destacar la participació de corredors il•lustres i algun “crack” com Roberto Heras i Marc Trayter que com era d’esperar han fet la marxa com entrenament de la Titan Desert.
I com a cloenda d’aquesta destacada marxa, s’ha servit una suculenta botifarrada, una samarreta tècnica de record i un interessant sorteig de material.
El tret de sortida de la marxa ha anat a càrrec de l’alcalde de la Bisbal, Oscar Aparicio, el president del CC Daró, Joan Villodres i la Delegació de Ciclisme de Girona.

Temps del participants

Volta Llarga       

1-Marc Trayter 1’42h    
2-Robert Heras 1’42h    
3-Jordi Camps 1’45h    
1-Cristina Talles 2’15h    

Volta Curta

1- Alex Jaime 1’24h
2-Adrià Morcillo 1’27h
3-Daniel Martin 1’30h
1-Mariona Costa 1’50h

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)