Tona, propera parada de la Copa d´ Osona de trial

13/04/2012
Trial

Tona, propera parada de la Copa d´ Osona de trial

El proper 15 d’abril Tona rebrà la quarta prova de la tretzena edició de la Copa Osona de Trial.
La prova tonenca es disputarà en el Balneari Codina i en el parc de la Font del Ferro. Les inscripcions i la sortida seran en el Balneari on també hi haurà ubicades quatre de les deu zones i estaran formades per pedres, troncs i travesses. La resta de les zones, totes elles de terra, estaran en parc de la Font de Ferro. Els participants les hauran de superar un total dues vegades.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts abans de la prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de la prova a partir de les 9h.
El calderí Rafa Tibau amb 57 punts encapçala la classificació expert després de les proves de Taradell, Folgueroles i Roda-Masies. Pol Tarrés amb 41 i Bernat Seuba amb 38 el seguiexen a la classificació.
Eduard Aran de Borgonyà en cadets, Joan Martín de Granollers en infantils, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Oriol Vargas de Matadepera en benjamins, Roger Martínez de Sant Feliu de Codines en pre benjamins, Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor en open blanc, Toni Saladelafont de Calders en open blau i Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en open verd encapçalen les altres categories de la Copa Osona.

Com arribar

Per la carretera C-17 (antiga N-152), o des de Lleida i Girona per la C25 (Eix Transversal) enllaçant amb la C-17, direcció Barcelona.
Per arribar al Balneari Codina cal seguir per la carretera BV-5303 direcció Manresa i trencar a l’esquerra al carrer Picasso.

La Unió Ciclista Tona,  el Moto Club Tona, Garden Tona i l’Ajuntament de Tona col•laboren amb la prova.