La Copa Catalana de trial arrencarà el 27 de maig a Santa Maria de Corçó- L´Esquirol

25/04/2012
Trial

La Copa Catalana de trial arrencarà el 27 de maig a Santa Maria de Corçó- L´Esquirol

La Copa Catalana de Trial 2012 torna amb més força que mai, enguany amb tres de les cinc proves inscrites en el calendari UCI en la categoria C1.
X-UP Energy i KRONOS Sport watches són els patrocinadors principals de la Copa Catalana de Trial 2012 que tornarà el proper 27 de maig al municipi osonenc de Sta. Maria de Corcó - L’Esquirol en el marc de la multitudinària pedelada Cabrerès-BTT. 
Seran un total de cinc proves repartides entre els mesos de maig i de novembre. Després de la prova de Sta. Maria de Corcó - L’Esquirol [primera C1], la Copa Catalana es desplaçarà fins les instal•lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor [segona C1], el dia 8 de juliol. L’estació d’esquí i muntanya de Vallter2000 a Setcases serà la tercera prova, ho farà el dia 22 de juliol. Ja passat l’estiu es traslladarà fins a la comarca del Maresme, en el petit municipi d’Òrrius [tercera C1], a l’Escola de Trial d’Òrrius, el dia 7 d’octubre i finalment les instal•lacions de l’ATHC a Terrassa posaran punt i final al certamen català el dia 4 de novembre.
Les inscripcions es poden formalitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts abans de cada prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de les proves a partir de les 9h.
En totes les proves els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.
La cita catalana comptarà també amb les competicions de Kid's Cup i d'Open Cup, mantenint així la filosofia dels seus inicis, la promoció per sobre de tot.
Així doncs totes les categories hi seran representades i els nivells seran assequibles per a tothom. Es disputaran les categories de pre benjamins (6 i menys), benjamins (7 i 8 anys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys), cadets (15 anys i més) i les open de nivell blanc, blau i verd.
Finalment la categoria expert, reservada per als esportistes més experimentats i on estaran en joc els punts UCI pel rànking internacional serà, sense dubte, la que oferirà més espectacle i vistositat a les proves. Joan Figueras va ser-ne el guanyador l’any passat seguit de Pol Tarrés i de Rafa Tibau; juntament amb ells un bon grapat d’esportistes d’alt nivell es disputaran la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy.
Enguany tots els participants també tindran importants premis finals. Des dels obsequis exclusius X-UP Energy de les proves, fins els premis finals dels col•laboradors KRONOS, EASSUN, FISIOSCREM i POWERBAR.