Torna el Repte Català de Cicloturisme

05/05/2012
Federació

Torna el Repte Català de Cicloturisme

El Club Ciclista Riells i Viabrea, el Club Ciclista Balaguer i la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme us presentem la segona edició del Repte Català de Cicloturisme.
Després de l’edició del 2009, on les marxes representades van ser la Cadí-Moixeró i la Banyoles-Rocacorba, aquesta temporada és el torn de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec i de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua-Diari Sport, que seran les protagonistes el cap de setmana del proper 19 i 20 de maig.

Marxa Cicloturista Montsec-Montsec

Dissabte 19 es celebra a Balaguer la Montsec-Montsec amb dos recorreguts, el llarg i tradicional de 150 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell puntuable pel Circuit Ciclopirineus, i un de curt de nova factura de 85 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, puntuable per la Challenge Catalana.

Marxa Cicloturista Terra de l´ Aigua

Diumenge 20 la marxa Terra de l’Aigua estrenarà una nova ruta llarga amb 160 quilòmetres, 2.740 metres de desnivell i sis ports de muntanya que serà puntuable pel Circuit de Llarga Distància. També hi haurà una ruta curta de 95 quilòmetres i 1.670 metres de desnivell puntuable per la Challenge Catalana.

Aquest any el Repte Català incentiva la participació a les dues marxes i tots els cicloturistes que hi prengueu part rebreu un diploma i un trofeu segons el següent barem:
- Repte d’Or: participació en els dos recorreguts llargs (310 quilòmetres i 5.740 metres de desnivell)
 Repte d’Argent: participació en un recorregut llarg i un de curt
(245 km i 4.670 metres o 245 km i 4.040 metres)
- Repte de Bronze: participació en els dos recorreguts curts (180 quilòmetres i 2.970 metres de desnivell)
Tant el diploma com el trofeu us seran lliurats al finalitzar la Marxa Terra de l’Aigua a tots els qui hagueu participat en les dues marxes.
Teniu les inscripcions obertes a les dues marxes fins el dimarts 15 de maig a les 24:00 hores a la web bicinscripcions.cat. Recordeu que teniu preus reduïts fins el dimarts dia 8.

Per veure tota la informació: http://www.cicloturismecat.wordpress.com/.