Demà diumenge la Copa Osona de trial viatja a Sant Julià de Vilatorta

05/05/2012
Trial

Demà diumenge la Copa Osona de trial viatja a Sant Julià de Vilatorta

La penúltima prova de la tretzena edició de la Copa Osona es disputarà el proper 6 de maig a Sant Julià de Vilatorta. Enguany la competició osonenca compta ja amb gairabé 180 inscrits.
Com és habitual en la prova vilatortina el centre neuràlgic s’ubicarà en el parc de les Set Fonts i el terreny de joc el trobarem en els camins de pujada que porten fins la fortificació de Bellpuig. Un recorregut amb forts pendents degut a la seva orografia i on enguany hi haurà algunes zones noves. Els elements més destacats seran els blocs de pedres combinats amb pujades i baixades de terra i amb arrels que dificultaran a més d’un obtenir l’apreciat zero.
Les inscripcions anticipades es poden realitzar fins les 24:00h del dimarts abans de la prova al web http://www.trialsport.es/. També es podran realitzar el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de la prova a partir de les 9h.
En l’apartat esportiu els liderats provisionals a falta de dues proves són per a Bernat Seuba d’Òdena en expert, Eduard Aran de Borgonyà en cadets, Joan Martín de Granollers en infantils, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Aleix Arrufat de Valderrobles en benjamins, Roger Martínez de Sant Feliu de Codines en pre benjamins, Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor en open blanc, Toni Saladelafont de Calders en open blau i Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en open verd.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per  la C-25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a Sant Julià de Vilatorta. Seguir per la BV-5201.
Des de Barcelona o Ripoll venint per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Sant Julià de Vilatorta (sortida 187).
Per arriba a la prova cal travessar el poble i seguir per la BV-5202 direcció Vilalleons. A uns 300 m cal trencar a la dreta.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Club Ciclista Calma col•laboren amb la prova.