L´aleví Toni Guillen, primer guanyador virtual de la Copa Osona de trial

07/05/2012
Trial

L´aleví Toni Guillen, primer guanyador virtual de la Copa Osona de trial

Aquest diumenge s’ha disputat a Sant Julià de Vilatorta la penúltima prova de la tretzena edició de la Copa Osona de Trial i en la qual s’ha pogut conèixer el guanyador matemàtic a la categoria d’alevins a falta d’una prova. Toni Guillen de Sant Feliu de Codines, amb cinc victòries de les cinc possibles, ha acumulat un total de 100 punts i és matemàticament el vencedor aleví. La lluita es centrarà pel segon i tercer lloc que es disputarà entre Guillem Maza de Les Masies de Voltregà amb 75 punts, Pol Cabré-Verdiell de Matadepera amb 72 punts i Pol Dolz de Terrassa amb 69.
La prova vilatortina, que ha comptat amb més de cent inscrits, ha estat especialment dura degut a la distància entre les zones. Rafa Tibau ha estat el guanyador de la prova amb només 11 punts i ascendeix al primer lloc de la classificació. Bernat Seuba amb 19 ha ocupat el segon lloc i ara només dos punts separen Tibau de Seuba a la general. El tercer lloc ha estat per Andreu Miró amb 20 punts. Pol Tarrés, setè, ocupa la tercera posició a la general.
Tot i la predicció de pluja, la prova s’ha disputat sobre sec i no ha afectat el desenvolupament de la prova, només quatre gotes mal comptades han caigut durant el lliurament de premis.
l rodenc Jordi Araque ha obtingut la seva primera victòria de la temporada i li ha permès pujar fins la segona posició a la categoria cadet amb 72 punts. Eduard Aran de Borgonyà, manté la primera posició amb 77 punts, però ha deixat escapar força punts al finalitzar en la cinquena posició. Ferran Serra ha estat segon i Oriol Prat el tercer.
Marc Seuba d’Òdena repeteix victòria en infantils després de la de Tona i es consolida a la tercera posició amb 62 punts. Joan Martin, segon, manté el liderat amb 82 punts. Maró Valls, tercer, és segon a la general amb 71.
El vigatà Martí Riera amb 4 punts ha trencat la bona ratxa de Martí Yélamos, fins aleshores guanyador a cada prova en principiants. Riera ascendeix fins la segona posició amb 76 punts, mentre que Yélamos que ha estat tercer, manté uns còmodes 96 punts al capdavant de la classificació. El segon classificat a la prova ha estat Joel Llavina amb 10 punts.
L’aragonès Aleix Arrufat ha guanyat de nou i amb 80 punts es consolida al capdavant de la classificació benjamí. Martí Mayorga i Jan Gómez han ocupat la segona i tercera posició respectivament. En pre benjamins nova victòria de Roger Martínez de Sant Feliu de Codines seguit de Laia Esquís i de Eveli Comerma. Martínez es manté al capdavant.
Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor té pràcticament el triomf a la butxaca en open blanc després de la victòria de diumenge. A la final del dia 17 a Calldetenes només li cal finalitzar la prova i sumar 1 punt. Segona i tercera posició per Marc Masnou i Lluís Vilaró respectivament ocupant aquestes mateixes a la general. En open blau Aleix Baró obté la seva primera victòria permetent-li escalar fins la tercera posició a la general. Toni Saladelafont, segon, es manté a la primera posició amb 85 punts. El tercer lloc va ser per Ferran Martín.
Finalment en categoria d’open verd victòria d’Eric Edo amb 26 punts per davant de Víctor Ruiz i de Roger Lladó empatats a 30 punts. Lladó manté el liderat a la categoria.

La final de la Copa Osona de Trial 2012 tindrà lloc a Calldetenes el dia 17 de juny.