Els Campionats de Catalunya de totes les modalitats ja tenen dia i lloc

25/05/2012
BMX

Els Campionats de Catalunya de totes les modalitats ja tenen dia i lloc

La Junta Directiva de la FCC, en la seva reunió del passat 9 de maig, ha definit la pràctica totalitat del calendari dels Campionats de Catalunya de totes les modalitats. Un cop celebrats els de carretera elit i sots 23 i de bike marató, les properes cites ompliran de ciclisme tot el territori en diverses convocatòries.
A carretera, Sant Quirze de Besora acollirà la cita de juvenils i cadets el 10 de juny sota l´ organització de la PC Nicky´s. Una setmana després es disputaran a Girona els de veterans amb la supervisió de l´AC Girona. El 4 d´ agost serà el torn per sènior i màster 30 a Masllorens (CC Montmell).    El Campionat de Catalunya CRI  per a totes les categories serà a Cervera el 9 de juny amb l´ organització de la PC Cervera.  El campionat carretera de categories infantils l’organitzarà  el CC Baix Ter a Pals el 10 de Juny .
A la disciplina de BTT,  Aiguaviva esdevindrà seu dels campionats XC  el 23 de juny en una competició organitzada pel CC Quart de Vota, mentre que el descens es farà a Pau (CC Vilajuiga). El BMX es jugarà a Sant Andreu de la Barca el 9 de setembre amb organització del MCS Sant Andreu.
Recordem que el cap de setmana del 13 de maig es disputen els títols de BTT a infantils i four cross. Resta només situar els Campionats de Catalunya de trial que s´ubicaran en properes dates.