Vuit catalans prenen part al Campionat del Món de BMX

31/05/2012
BMX

Vuit catalans prenen part al Campionat del Món de BMX

La passada setmana es va celebrar en la localitat anglesa de Birmingham el Campionat del Món de BMX. Un total de vuit corredors catalans van participar en aquesta gran competició i tots ells han fet un gran competició. Una rampa de sortida nova per tots ells, un circuit molt tècnic i molta pressió per tots ells doncs fou el primer cop en participar en una prova d'aquestes característiques. Més de 2.000 participants de quasi tots els països del món, es van donar cita en aquesta gran competició preolímpica.
 
El resultats van ser els següents:
 
Miguel Hernandez - BOYS 8 - va passar la primera classificatori però per una errada i falta d’experiència no va participar en la següent ronda. Anava agafant confiança i segur que com a mínim podria haver passat una ronda mes.
Griselda Artigas - GIRLS 11 - se li veia molt concentrada, motivada i ja experimentada en competicions europees. Va patir una forta caiguda als darrers entrenaments, just abans de començar la cursa i no va poder participar.
Jan Martinez - BOSY 12 - va passar la primera ronda eliminatòria i a la següent va acabar en una magnifica 5º posició. Quasi passant a la següent ronda. Es va quedar a 1/8 de final.
Saul Conde - BOYS 13 - després de fer un gran europeu a Orleans, va fer també una gran ronda classificatori. La següent eliminatòria, 1/8 de final, va acabar en una lluitada 7º posició.
Daniel Vargas - BOYS 14 - no va poder passar la primera ronda eliminatòria però confiem en que Daniel el proper any estigui mes còmode en aquestes competicions per tota l’experiència europea que porta acumulada en aquet any.
Alberto Garrido - MEN 17-24 - just estava en plena recuperació d'una lesió de genoll, on no li va permetre entrenar en el darrer mes. No va poder passar la primera ronda eliminatòria.
Ricardo Urbina - CRUISER 17-24 - va caure en la primera ronda classificatòria i degut a la lesió, no va poder continuar.
Alfredo Moreno - MEN 30 i mes - va passar la primera ronda eliminatòria i es va quedar en 1/8 de final.

Informació: Juanjo Villar