Bona actuació catalana a l’inici de la Copa del Món de trial

06/06/2012
Trial

La primera ronda de la Copa del Món de Trial 2012 va tenir lloc aquest cap de setmana a Aalter a Bèlgica. Els millors atletes del món van prendre part en la competició. En aquesta ocasió, els esportistes van ser capaços d'experimentar la super final (nou format) que va veure els quatre millors de la final - en 26", així com de la categoria de 20" – competint entre si.
L’actuació catalana va ser modesta. Rafa Tibau finalitzava en la 10a posició després d’haver pasta el tall dels 1/4 de final, Pol Tarrés ho feia en ell lloc 23 havent passat també sense dificultat el tall.
Andreu Miró en el lloc 33, Joan Torres en el 41 i Sergi Llongueras en el 50 tancaven l’expedició masculina a Bèlgica.
Per la seva banda, el debut de Lua Vizcaino en la Copa del Món femenina va ser força destacat, finalitzava en la cinquena posició després de fer una cursa molt regular.

Després d'aquesta ronda inicial a Aalter, serà el torn a Val d'Isère, on del 27 al 29 de juliol competiran en el segon dels cinc esdeveniments de la Copa del Món 2012