El proper diumenge Calldedetenes dóna final a la Copa Osona de trial

11/06/2012
Trial

El proper diumenge Calldedetenes dóna final a la Copa Osona de trial

El circuit de Trial de Calldetenes serà el proper diumenge 17 de juny l'escenari de la final de la Copa Osona de Trial 2012.
Calldetenes posarà punt i final a la tretzena edició que es va iniciar el passat mes febrer a Taradell i que fins ara compta amb més de 200 participants inscrits.
Els millors bikers del país ens sorprendran amb una de les modalitats de la Federació Catalana de Ciclisme més espectacular sobre un terreny de cinc zones a dues voltes i amb la missió de cobrir el circuit amb el mínim de penalitzacions possibles.
La prova a Calldetenes oferirà als participants un traçat completament artificial, però alhora molt natural, ja que la majoria de les zones estaran compostes per espectaculars blocs de roques. No es deixaran de banda les zones formades per estructures de formigó o les zones amb estructures i travesses de fusta.
La prova començarà puntualment a les 9 del matí, amb la obertura de les inscripcions mitja hora abans. Les inscripcions anticipades es poden formalitzar al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts.
A Calldetenes no només es decidiran els guanyadors de les deu categories que s’hi disputen. Enguany es compta amb un ampli i important ventall de premis. A la classificació general final de totes les categories els premis arriben fins el 10è classificat. Tot plegat, uns premis que tenen molt  bona acceptació i que en la majoria de casos encara estan per decidir a causa de la gran afluència de participants.
El que es pot assegurar pel proper diumenge es que tots els participants s’emportaran un premi pel sol fet de participar, serà la samarreta del 15 anys de l’Escola de Trial.
Pel que fa a les classificacions generals cal parlar del líder a la màxima categoria i que a Calldetenes pot coronar la seva primera Copa Osona. Es tracte del calderí Rafa Tibau (77) que té un avantatge de només 2 punts sobre segon classificat, l’anoienc Bernat Seuba (75), i de 10 punts sobre el tercer classificat, el maresmenc Pol Tarrés (67).
Els líders en les categories open són Roger Lladó de Monistrol de Montserrat,  Toni Saladelafont de Calders i Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamjor en els nivells de verd, blau i blanc respectivament.
Els petits Roger Martínez de Sant Feliu de Codines i Aleix Arrufat de Valderrobles encapçalen la classificació pre benjamí i benjamí respectivament. Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor amb 19 punts, respecte el segon classificat, lidera la categoria de principiants.