Sant Antoni de Vilamajor acull diumenge 8 la Copa Catalana de trial

28/06/2012
Trial

Sant Antoni de Vilamajor acull diumenge 8 la Copa Catalana de trial

Sant Antoni de Vilamajor serà seu el proper dia 8 de juliol de la segona prova de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy [segona prova internacional UCI, C1. Clicant aquí es pot consultar la normativa]. Aquest petit municipi del Vallès Oriental situat a les vessants meridionals del Montseny acollirà aquesta important prova del calendari a les a les instal•lacions de Trial Evolution.
Gerard Aguilar és el líder provisional de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy seguit del murcià Juan Pedro Garcia i de l’osonenc Eloi Paré després de la disputa de la primera prova celebrada a Santa Maria de Corcó - L’Esquirol. Caldrà esperar després de la prova vallesana per veure si hi ha canvis en les posicions capdavanteres. I es que els tres ocupen unes posicions privilegiades que els hi costarà esforç i suor mantenir-les en vistes de l’alt nivell d’enguany, els adversaris no ho deixaran gens fàcil.
La prova de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy tindrà un recorregut total de sis zones i tres voltes, la duresa del qual es veurà intensificat amb la climatologia de l’època.
Pel que fa a les categories de Kid’s Cup les posicions capdavanteres són per a Ton Rusiñol de Gurb en pre benjamins, Aleix Arrufat de Valderrobles en benjamins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Marc Seuba d’Òdena en infantils i Domènec Lladó d’Argentona en cadets.
Pel que fa a les categories de l’Open Cup David Martínez de Tona en nivell verd, Aleix Baró de Sant Antoni de Vilamajor en nivell blau i Albert Noguer de Vic en nivell blanc encapçalen les respectives categories.
En aquesta segona prova els participants de la Kid’s Cup i de l’Open Cup es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.

Les inscripcions es poden formalitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts abans de la prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de les proves a partir de les 9h.