Eloi Paré es situa líder de la Copa Catalana de trial

09/07/2012
Trial

Eloi Paré es situa líder de la Copa Catalana de trial

Les instal•lacions de Trial Evolution, a Sant Antoni de Vilamajor, han reunit a gairebé un centenar d’esportistes a la segona prova de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy [segona prova internacional UCI, C1] disputada aquest diumenge dia 8 de juliol.
La prova ha transcorregut sense cap incidència i ha estat molt disputada. Les sis zones on els participants han hagut de fer tres voltes han estat especialment dures i això s’ha reflectit en el nombre de zeros, on només els quatre primers classificats han tingut el privilegi de fer en alguna de les divuit zones del traçat.
El calderí Rafa Tibau ha estat el vencedor de la prova amb un total de 31 punts (12, 8, 11), traient-se així el mal gust del resultat obtingut a la primera prova a St. Maria de Corcó. Tibau ascendeix fins la segona posició de la general amb 32 punts. Eloi Paré de Calldetenes ha estat el que més s’ha acostat a Tibau amb un total de 38 punts (15, 11, 12). L’excel•lent segon lloc obtingut i l’absència del fins aleshores líder, Gerard Aguilar, ha propiciat que Paré obtingui la condició de líder, amb 31 punts, de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy a l’espera de la tercera prova el dia 22 de juliol a Setcases (Vallter2000). El tercer caixó del podí ha estat per Pol Tarrés de Cabrils, que després d’haver patit un forta caiguda ha recuperat ràpidament el ritme finalitzant amb 44 punts (25, 11, 12). Tarrés ascendeix fins la tercera posició a al general amb 28 punts.
Els guanyadors a les categories de l’Open Cup han estat Francesc de Segarra de Girona en nivell verd, Crístofer Iglésias de Taradell en nivell blau i Oriol Llavina de Sant Antoni de Vilamajor en nivell blanc. Ara al capdavant de la classificació general hi tenim a David Martínez, Aleix Baró i Oriol Llavina en nivell verd, blau i blanc respectivament.
Finalment els guanyadors del Kid’s Cup han estat Roger Martínez de Sant Feliu de Codines en pre benjamins, Aleix Arrufat de Valderrobles en benjamins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Gerard Trueba d’Abrera en infantils i Jordi Araque de Roda de Ter en cadets. Tots ells ocupen la primera posició a la classificació general, excepte la categoria pre benjamí, que és per Eveli Comerma.

La tercera prova de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy, Kid’s Cup i Open Cup serà el proper 22 de juliol, s’enfila fins a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter2000 a Setcases.