Catalunya triomfa en els Campionats d’Espanya de Trial

16/07/2012
Trial

Catalunya triomfa en els Campionats d’Espanya de Trial

Els Campionats d’Espanya de Trial 2012 que s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat de Pedro Bernardo (Àvila)  han coronat els campions de les sis categories disputades, elit, júnior, cadet, infantil, aleví i principiant.
La representació catalana n’ha sortit victoriosa amb un total de 10 medalles de les 18 possibles. Tres d’or, quatre de plata i tres de bronze.
Durant la jornada del dissabte es van disputar les categories elit, júnior i cadet.
Rafa Tibau i Gerard Aguilar varen passar el tall de la classificaria elit i varen acabar la final en la quarta i en la cinquena posició respectivament. Joan Figueras finalitzava el desè i Pol Tarrés l’onzè. El navarrès Benito Ros ha estat el guanyador absolut.
A la categoria júnior l’osonenc Eloi Paré ha obtingut el títol nacional amb una penalització mínima de només 2 punts. L’anoienc Bernat Seuba l’ha acompanyat al podi en la segona posició.
A la categoria de cadets podi cent per cent català amb Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor primer, Sergi Llongeuras d’Òrrius segon i Joan Torres de Rellinars tercer.
La jornada del diumenge ha estat el torn per a la disputa de les categories de principiants (9-10 anys), d’alevins (11-12 anys) i d’infantils (13-14 anys).
Toni Guillén de Sant Feliu de Codines ha estat el vencedor principiant amb l’excel•lent puntuació de zero punts. El podi principiant ha estat completament català. Encapçalat per Guillen, Pol Cabré-Verdiell de Matadepera i Carla Caballé de Viladecaballs l'han acompanyat al podi en la segona i tercera posició respectivament.
A la categoria d'alevins Gerard Trueba d’Abrera ha pogut ser només tercer, el madrileny Alejandro Montalvo ha estat el guanyador. Finalment l’infantil Domènec Lladó d’Argentona ha obtingut la plata per darrera de andalús Sebastián Ruiz.

Fotografia: Podi cadet