Joan Torres és el nou líder de la Copa Catalana de trial

23/07/2012
Trial

Joan Torres és el nou líder de la Copa Catalana de trial

La tercera prova de la Copa Catalana de Trial ‘12 X-UP Energy s’ha disputat aquest diumenge a l’estació d’esquí i de muntanya de Vallter2000 en el municipi gironí de Setcases.
La prova de Vallter2000 acostuma a ser una de les més dures del circuit català degut als forts desnivells, la distancia entre les zones i la climatologia. Aquest diumenge el dia s’ha despertat amb una temperatura de 5º i amb ràfegues de vent d’entre 40 i 60km/h que ha dificultat durant tota la competició les maniobres dels participants a les zones
Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor ha estat el guanyador de la prova amb una puntuació de 21 punts, 8 a la primera volta i 13 a la segona.  Joan Torres de Rellinars ha estat segon amb 24 punts.
El tercer classificat ha estat Sergi Llongueras d’Òrrius amb 31 punts i empatat amb Joan Ginesta d’Argentona, Llongueras ha superat a Ginesta per un zero.
A la general canvis importants per l’absència d’Eloi Paré, líder fins aleshores i desplaçat a Alemanya per la disputa del Campionat d’Europa on ha obtingut la medalla de plata. Ara Torres encapçala la general amb 34 punts seguit de Roca amb 33 i de Llongueras amb 32. Paré queda relegat a la quarta plaça amb 32 punts. Per tant queda un grup capdavanter on es fa difícil pronosticar qui ostentarà el liderat després de la següent prova.
Pere Itchart de Barcelona en nivell blanc, Jordi Pascual de Llinars de Vallès en nivell blau i David Martinez de Tona en nivell verd han estat els guanyadors en les respectives categories de l’Open Cup. Pascual i Martínez encapçalen la classificació general mentre que Oriol Llavina de Llinars del Vallès ho és en open blanc.
Roger Martínez de Sant Feliu de Codines reforça el liderat en pre benjamins després de guanyar a Vallter2000. L’andorrà Jordi Lestang s’imposa en benjamins amb només 1 punt per davant d’Aleix Arrufat de Valderrobles, amb 2, que continua líder.  Noves victòries de Toni Guillén de Sant Feliu de Codines en alevins i de Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, ambdós es refermen com a ferms candidats a la victòria final de les respectives categories.
A la categoria d’infantils victòria de Maró Valls de Cardedeu, empatat a 12 punts amb Ferran Sánchez, ha superat el de Mataró per dos zeros de més. Malgrat la quarta posició de Gerard Trueba a Vallter2000, el d’Abrera manté el liderat amb 50 punts per davant de Valls amb 46.
L’andorrà Efren Frases també ha guanyat per la mínima en categoria cadet al empatar a 20 punts amb Domènec Lladó, dos zeros de més li han donat la victòria. Lladó d’Argentona encapçala la general amb 52 punts empatat amb el rodenc Jordi Araque.
La Copa Catalana de Trial ‘12 X-UP Energy es pren un descans fins després de l’estiu per continuar el dia 7 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius a la comarca del Maresme.