La selecció catalana pren part a la segona màniga de la CDM de trial

25/07/2012
Trial

La selecció catalana pren part a la segona màniga de la CDM de trial

Aquest cap de setmana es disputarà a la Val d’Isère (França) la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI. La primera va tenir lloc a Aalter (Bèlgica) el passat mes de juny. Val d’Isère, un dels dominis esquiables més important d’Europa, acull per segona vegada una prova de la Copa del Món de Trial UCI.
En aquesta ocasió, la Federació Catalana de Ciclisme ha seleccionat cinc esportistes per tal de que hi participin sota els colors catalans. Es tracta d’Eloi Paré de Calldetenes, Pol Tarrés de Cabrils, Joan Torres de Rellinars, Sergi Llongueras d’Òrrius i Carlos Sazatornil de Matadepera, tots ells en categoria elit 26.
No és primera vegada que la Selecció Catalana participa en una prova internacional. La segona prova de la Copa del Món de Trial UCI es desenvoluparà sobre un traçat que combinarà elements naturals amb elements artificial al bell mig de l’estació d’esquí de la Savoia.
Dijous dia  26, els esportistes de la FCC, disputaran la prova clasificatòria. Els quinze primers classificats passaran a la següent fase del divendres dia 27 on s’enfrontaran amb els top deu del rànking UCI. Les finals estan previstes pel dissabte dia 28 a partir de les 10 del matí
En aquesta prova també hi participarà una esportista catalana, es tracte de Lua Vizcaíno. Enn el seu debut a la prova inaugural va finalitzar en una meritòria cinquena posició. La categoria de dones només té una prova a final directe que tindrà lloc divendres a partir de les 16h
Després de Val d’Isère la Copa del Món de Trial UCI viatge a Bèlgica, a la ciutat d’Amberes del 17 al 19 de d’agost. Del 24 al 25 d’agost la quarta prova es disputarà a Pra Loup (França) i finalitzarà a Ginebra (Suïssa) els dies 21 i 23 de setembre.

Fotografia: Integrants de la Selecció Catalana de Trial