La Selecció Catalana obté bones posicions a la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI

30/07/2012
Trial

La Selecció Catalana obté bones posicions a la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Val d’Isère (França) la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI. La primera va tenir lloc a Aalter (Bèlgica) el passat mes de juny.
En aquesta segona prova una represtació de la selecció catalana de la FCC hi ha pres part. Pol Tarrés i Eloi Paré en categoria elit 26 han obtingut la 19a i la 22a posició respectivament després de superar la fase de 1/4 de final.
La prova francesa es va desenvolupar sobre un traçat que combinava elements naturals amb elements artificial al bell mig de l’estació d’esquí. La pluja, que de tant en tant feia acte de presència,  no va impedir una gran afluència de públic.
Cal destacar el 4t lloc obtingut per Lúa Vizcaino en la catgeoria femenina. Vizcaino finalitzava només a 3 punts de la posició de podi. Ara mateix manté la cinquena posició a la general, una general encapçalada per l’alemanya Andrea Wesp. La prova va ser guanayda per l’eslovaca Tatiana Janickova.
Joan Torres, Sergi Llongueras i Carlos Sazatornil finalitzaven en la 29a, 31a i 42a posició respectivament en la categoria d’elit 26.
Després de Val d’Isère la Copa del Món de Trial UCI viatjarà a Bèlgica, a la ciutat d’Amberes, del 17 al 19 d’agost.