Bons resultats a la tercera prova de la CDM a Anvers

22/08/2012
Trial

Bons resultats a la tercera prova de la CDM a Anvers

Amb una climatologia atípica en aquesta regió d’Europa, més de 30º i amb un elevat tant per cent d’humitat, s’ha disputat aquest cap de setmana la tercera prova de la Copa del Món de Trial UCI a la ciutat belga d’Antwerp.
El resultat més destacat ha estat la victòria de la sabadellenca Gemma Abant que ha mantingut durant tota la prova un frec a frec amb l’australiana Janine Jungfels i la eslovaca Tatiana Janickova. Jungfels ha mantingut la primera posició durant bona part de la prova però una errada a la última volta la relegat fins la tercera posició i la bona regularitat de la catalana li han permès fer-se amb la primera victòria a la Copa del Món. Janickova ha acabat per darrera d’Abant.
En aquesta mateixa categoria femenina Mireia Abant finalitzava en la setena posició i Lua Vizcaíno de Barcelona en la novena.
També cal destacar la vuitena posició obtinguda per Rafa Tibau de Caldes de Montbui a la categoria d’elit 26. Tibau va anar passant totes les fases classificatòries fina arribar a la final on va obtenir una meritòria vuitena posició.
Joan Figueras de Barcelona amb la divuitena posició es quedava lluny del tall per disputar la final.
A la categoria d’elit 20, Bernat Seuba d’Òdena obtenia la dinovena posició després de superar la fase de ¼ de final.
La quarta prova de Copa del Món de Trial UCI es disputarà aquest cap de setmana a l’estació d’esquí francesa de Pra Loup (Alps de l'Alta Provença), on un bon nombre d’esportistes catalans hi seran presents per prendre la sortida.

Elit 26

Rafa Tibau
Joan Figueras
Eloi Paré
Pol Tarrés
Sergi Llongueras

Elit 20

Bernat Seuba

Femenina

Gemma Abant
Lua Vizcaino
Mireia Abant

Fotografia: Podi femení amb Gemma Abant