Gemma Abant és tercera a la penúltima prova de la CDM de trial

28/08/2012
Trial

Gemma Abant és tercera a la penúltima prova de la CDM de trial

La quarta prova de Copa del Món de Trial UCI s’ha disputat aquest cap de setmana a l’estació d’esquí francesa de Pra Loup (Alps de l'Alta Provença), on un bon nombre d’esportistes catalans hi han set presents per prendre la sortida.
El resultat més destacat ha estat la tercera posició de la sabadellenca Gemma Abant. Abant ha estat superada per l’australiana Janine Jungfels que ha mantingut la primera posició durant tota la prova i per l’eslovaca Tatiana Janickova que ha marcat la millor volta amb només 2 punts. Mireia Abant ha finalitzat en la quarta posició i Lua Vizcaino en la setena.
Rafa Tibau de Caldes de Montbui ha finalitzat en una merescuda cinquena posició a la categoria d’elit 26 després de lluitar a cada zona per intentar obtenir plaça per accedir a la Super Final (nou format de la Copa del Món pels quatre finalistes de la Final). Tibau ha finalitzat a només 3 punts del quart classificat quedan-se a les portes de la Super Final.
En aquesta mateixa categoria Eloi Paré de Calldetenes i Pol Tarrés de Cabrils, van passat el tall dels ¼ de final i varen disputar la ½ final on finalment van ocupar la vintena i vint-i-dosena posició respectivament. Sergi Longueras d’ Òrrius finalitzava en la trentena posició
A la categoria d’elit 20, Bernat Seuba d’Òdena obtenia la vintena posició després de superar la fase de ¼ de final.

La cinquena i última prova de la Copa del Món de Trial UCI es disputarà el cap de setmana del 21 al 23 de setembre a Ginebra (Suïssa) en un circuit urbà.

Fotografia: Rafa Tibau
Font fotgrafia: Frank Chastel, Trial-Inside