Vint catalans participen a la cursa de BMX a Cavillon

29/08/2012
BMX

El passat dissabte la localitat francesa de Cavillon va acollir una prova de BMX on participaren 320 competidors, 20 d'ells catalans.

Balanç de la participació catalana

Queralt Escayola - finalment va acabar en 3a posició i sens dubte va fer la seva millor cursa en territori fora d’Espanya.
Griselda Artigas - la petita de la categoria hi va fer una gran cursa (s'ha de tenir en compte que venia d'una lesió de 4 mesos). Gran 3a posició.
Cristina Garcia - va fer una gran cursa i va acabar en una meritòria 2a posició.
Georgina Avellaneda - primera cursa que participa fora d’Espanya i acaba en 5a posició de la seva categoria.
Silvia Montes - després de 9 mesos de recuperació, degut a la rotura de lligaments de la mà, va guanyar la competició.
Dylan Sanchez - primera cursa internacional - es va quedar a les eliminatòries
Miquel Hernandez - Excel•lent cursa del Miquel. Va guanyar la classificatòria, els quarts, la semifinal i la final: 1a posició.
Gabriel Avellaneda - va passar la primera ronda classificatòria i es va quedar als quarts.
Adrian Gonzalez - gran cursa però en la semifinal va quedar 7è i no va poder passar-la. Va passar les motos i els quarts de final.
Arnau Escayola - es va quedar en la primera eliminatòria
Lluis Hiniestrosa - venia molt motivat desprès d'entrenar 4 dies a Suïssa, però tot i que va guanyar alguna classificatòria, va passar les motos i als quarts de final, va caure a la darrera