Bona actuació catalana al Trophée Automne de BMX

02/10/2012
BMX

Bona actuació catalana al Trophée Automne de BMX

El passat cap de setmana es va celebrar la primera prova del Trophée Automne de França, al circuit de Barbazan. A la prova van assistir-hi varis catalans amb bones sensacions:

- GRISELDA ARTIGAS - va guanyar en la seva categoria, passant còmodament totes les classificatòries.
- MIQUEL HERNANDEZ - va fer una molt meritòria segona posició, després de fer també grans resultats a les eliminatòries.
- JORDI HERNANDEZ - va arribar a la final en cruiser i va acabar en 4a posició.
- SILVIA MONTES - era la única noia participant en la seva categoria de cadet, i entre tots els nois va passar les eliminatòries fins que va quedar 5a classificada en la final B i per només una posició no va poder accedir a la gran final (categoria de nois).
- ALBERTO ESCUDERO - va fer una molt bona cursa i per primera vegada en aquesta competició va entrar en la final, acabant en una meritòria 6a plaça.
- DANIEL VARGAS - va tindre una caiguda i no va poder completar les rondes classificatòries.
- SERGI GARCES - va lluitar en la eliminatòria però no va tindre accés a la gran final i va acabar competint en la Final C, quedant en 7a posició.
 
Recordar que el passat cap de setmana estava previst celebrar la 6a ronda de la Lliga Catalana al circuit de Vila-Sana. Finalment degut a la forta pluja que va començar dissabte, no es va poder celebrar. Queda aplaçada fins nou avís per part del club per poder restaurar el circuit.
Salutacions,