Rafa Tibau guanya a Òrrius i lidera la Copa Catalana de trial

08/10/2012
Trial

Rafa Tibau guanya a Òrrius i lidera la Copa Catalana de trial

La penúltima prova de la Copa Catalana Trial '12 X-UP Energy [tercera prova internacional UCI, C1] s’ha disputat aquest diumenge en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme.
La prova maresmenca, una habitual en el circuit català, ha ofert als seus participant un traçat mixt molt complert que s’ha desenvolupat en les instal•lacions de l’Escola de Trial d’Òrrius.
Rafa Tibau de Caldes de Montbui ha estat el guanyador de la prova amb una total de 21 punts sobre un recorregut de 18 zones. Amb aquesta victòria Tibau passa d’ocupar la cinquena plaça a posar-se al capdavant de la classificació de la Copa Catalana Trial '12 X-UP Energy amb 51 punts a falta d’una prova per a la seva finalització. Eloi Paré de Calldetenes ha estat el segon classificat amb 37 punts i ascendeix fins el segon lloc a la general amb 49 punts. El tercer classificat, a només dos punts de Paré, ha estat Joan Figueras de Barcelona. Figueras és catorzè a la general. La tercera plaça a la general l’ocupa Oriol Roca amb 42 punts. Sergi Llongueras i Joan Torres amb 40 punts ocupen la quarta i cinquena posició respectivament.
A les categories de l’Open Cup Gerard Martínez de Sant Antoni de Vilamajor en nivell blanc, Cristofer Iglésias de Taradell en nivell blau i Marc Miravet de Barcelona en nivell verd han estat els guanyadors de les respectives categories. Els liderats són ara per Pere Itchart, Cristofer Iglésias i David Martínez respectivament.
Amb una nova victòria el rodenc Jordi Araque (5 punts) es consolida al capdavant de la categoria cadet. Carlos Sazatornil de Matadepera ha estat el segon classificat amb 6 punts i Domènec Lladó d’Argentona amb 13 punts ha tancat el podi.
La participant local Laia Esquís ha estat la millor pre benjamí. Roger Martínez, segon, es manté al capdavant de la classificació general. Pel que fa als benjamins, un doble empat amb zero punts entre Gaudí Vall d’Encamp (Andorra) i l’aragonès Aleix Arrufat ha acabat decantant-se per l’andorrà al haver estat el més ràpid en realitzar les 10 zones. Arrufat manté el liderat.
Martí Esquerda de Vacarisses amb 5 punts s’ha imposat en principiants i Pol Cabré-Verdiell de Matadepera ho ha fet en alevins amb 13 punts. Els respectius liderats són encara per Martí Yélamos i per Toni Guillén.
Finalment en infantils Maró Valls de Cardedeu amb cap penalització s’ha emportat la victòria per davant d’Eloi Palau de Viladrau amb 1 punt i de Gerard Trueba d’Abrera amb 2 punts. Valls encapçala la general.

L´ última prova de la Copa Catalana Trial '12 X-UP Energy serà el proper 4 de novembre a les instal•lacions de l’ATHC de Terrassa.