Bon paper dels corredors catalans al ciclocròs de Vinaròs

30/10/2012
Ciclocròs

L´ inici de la Challenge Valenciana de ciclocròs ha tingut lloc a la vila de Vinaròs amb una proba de nivell puntuable pel ranquing de l’ espanyola. Amb 225 corredors, es disposà un circuit al bell mig de la zona turística, al passeig marítim, pla, sec, molt revirat i amb una bona zona de sorra i platja que ocasionà molts problemes als participants, davant un públic molt nombrós .
Els catalans van complir en general tot i que no van gaudir de la millor sort. Destacar entre ells, en elits el segon lloc d’un  combatiu Josep Betalú  i el setè d’en Xavier Carnicer tot i els problemes inicials amb enganxades de grup. En sots 23, amb la presència del vigent campió d’Espanya Marcos Altur que fou primer, una bona actuació d’en Josep Nadal qui finalitzà segon i una meritòria quarta plaça d’Eduard Baiges, qui debutava a la categoria, tot i rebentar quant tenia el podi a tocar del dits. En Màster 40 una gran remuntada de Pep Gonzalez es va estroncar al acabar cinquè doncs li faltà temps després de sortir l’últim.