David Lozano recupera el títol de campió de Catalunya

27/12/2012
Ciclocròs

David Lozano recupera el títol de campió de Catalunya

La jornada de Campionats de Catalunya de ciclocròs, i la vegada cloenda de la Copa Catalana, aquest diumenge a Les Franqueses del Vallès ha deparat una bonica matinal de ciclisme amb més de 100 participants culminada amb el triomf, un cop més, de David Lozano (Bicis Esteve) a la categoria elit un any després de cedir momentàniament el seu domini davant José Antonio Hermida (Merida) a Vic.
La principal cursa del dia es va obrir amb un duel a dos entre Josep Betalú (Gsport) i el propi Lozano que poc a poc aquest darrer començà a decantar al seu favor. Una punxada abans de meitat de recorregut, relegà Lozano a la segona plaça per recuperar la primera plaça en la següent volta. Sempre tercer Ismael Ventura (Chain Reaction) completà el podi. A la lluita pel títol sots 23 Gerard Alvarez (Tomàs Bellès) superà Gerard Barnolas (Starbike) i Joda Cullell (CC Farners). A juvenils Ot Doniga (Bicis Esteve) guanyà per sobre Marçà Martorell (CC Farners) i Martí Márquez (Bicis Esteve), mentre que Mercè Pacios (Iturrotz) fou campiona elit davant Jo Smith (EC Mataró) i Judith Sánchez (Tomàs Bellès), i Elisabet Escursell (Inverse) a juvenils. El millor cadet del campionat resultà Aitor Carbonell (Bicisprint).
La prova que resultà més emocionant fou la de master 30 on Tomàs Misser (Guak) remuntà a dues voltes del final Jordi René (Moixent) qui liderà la cursa en la seva pràctica totalitat fins que Misser aconseguí remuntar. Pep González (Cyclery) a veterans 40, Angel Blanco (Betulo) i Aurelio Rodríguez (Morenito) completaren el panell de triomfadors de la darrera jornada d´ aquesta temporada que a més proclamà els guanyadors de la Copa Catalana de la modalitat.

Guanyadors de la Copa Catalana de ciclocròs

Elit: Francesc Carnicer (CC Palou)
Sots 23: Gerard Álvarez (Tomàs Bellès)
Junior: Ot Doniga (Bicis Esteve)
Master 30: Tomàs Misser (Guak)
Noies: Jo Smith (EC Mataró)
Veterans 40: Pere Joan Roig (Doctore)
Veterans 50: Angel Blanco (Betulo)
Veterans 60: Aurelio Rodríguez (Morenito)
Cadets: Aitor Carbonell (Bicisprint)
Noies júnior: Blanca Vallès