Rafa Tibau finalitza primer el ranking de la FCC de trial al 2012

11/01/2013
Trial

Rafa Tibau finalitza primer el ranking de la FCC de trial al 2012

El calderí Rafa Tibau ha finalitzat la temporada 2012 en la primera posició del ranking FCC (Federació Catalana de Ciclisme) consolidant-lo com a millor esportista de l’any a nivell autonòmic.
Al llarg de l’any Tibau ha obtingut set victòries i dues segones posicions que juntament amb una modesta cinquena posició ha sumat un total de 185 punts. Tibau ha passat de la quarta posició l’any 2011 a la primera desbancant el barceloní Joan Figueras que ha ocupat la vuitena posició després d’estar apartat de la competició a inicis de temporada per una lesió.
En segona posició i amb 147 punts trobem al maresmenc Pol Tarrés. Tarrés ha mantingut la segona posició obtinguda al finalitzar el 2011. Aquesta temporada ha pujat al podi en cinc ocasions, tres d’elles amb segones posicions i les altres dues amb tercers llocs.
L’anoienc Bernat Seuba amb 140 punts ha ocupat la tercera posició i ha remuntat des de la sisena posició obtinguda al finalitzar el 2011. Com a resultats més destacats té una victòria, un segons i un tercer lloc.
Destacar els joves Sergi Llongueras i Joan Torres que es consoliden en el top deu en la cinquena i novena posició respectivament, havent obtingut els dos posicions de podi al llarg de l’any. El top deu d’un total de 21 esportistes és per Gerard Aguilar de L’Esquirol amb 80 punts.

Per consultar ranking FCC