Sergi Llongueras és el primer líder de la Copa Osona de trial

05/02/2013
Trial

Sergi Llongueras és el primer líder de la Copa Osona de trial

Aquest diumenge ha engegat una nova edició de la Copa Osona de Trial que enceta el calendari de competicions de Trial a Catalunya*.
La prova inaugural de la catorzena edició ha tingut lloc a Folgueroles i ha registrat una inscripció de 138 esportistes.
Si l’any passat van ser el fred i la neu a Taradell, aquest any ha estat el vent el protagonista de la prova inaugural. Malgrat algunes ràfegues fortes de vent, la climatologia no ha impedit el perfecte desenvolupament de la prova disputada entre l’ermita de la Damunt i el bosc de Can Clotet, que com cada any ha ofert un bon traçat format per de deu zones.
El maresmenc Sergi Llongueras ha estat el guanyador de la prova per davant del també maresmenc Pol Tarrés i de l’anoinec Bernat Seuba. Amb aquesta victòria Llongueras amb 14 punts, 6 a la primera volta i 8 a la segona esdevé el primer líder de la Copa Osona de Trial 2013. Però aquest primer lloc ha estat molt disputat ja que Tarrés ha finalitzat només a una penalització de Llongueras. Seuba ha ocupat el tercer graó del podi amb 19 punts. Destacada actuació de l’osonenc Jordi Araque, on ha obtingut la cinquena posició en el seu primer any a la màxima categoria.
Els altres guanyadors de la prova folguerolenca han estat Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Max Martí de Vic en benjamins, Gerard Lladó d’Argentona en principiants, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en alevins, Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú en infantils, Eloi Palau de Viladrau en cadets, Arnau Forns de Vilanova del Vallès en open de nivell blanc, Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer en open de nivell blau, Pau Llopart de Barcelona en open de nivell verd i finalment Jeroni Fajardo de Fornells de la Selva en open de nivell taronja.
Destacar també la participació de dos esportistes locals, Riel i Eveli Comerma que han finalitzat en la onzena i en la vint-i-dosena posició aleví i benjamí respectivament.

Després de Folgueroles la Copa Osona de Trial es trasllada a Roda de Ter - Les Masies de Roda el dia 24 d’aquest mateix més de febrer.