La Copa Osona pren ruta a Roda de Ter el proper diumenge

22/02/2013
Trial

La Copa Osona pren ruta a Roda de Ter el proper diumenge

El proper diumenge dia 24 de febrer es disputarà a Roda de Ter - Les Masies de Roda la segona prova puntuable per a la catorzena edició de la Copa Osona de Trial.
La prova tindrà lloc a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol, entorn habitual per a la disputa de la Copa Osona de Trial.
Aquest paratge envoltat de bosc i molt proper a les aigües del pantà de Sau oferirà als  participants un terreny pedregós amb graons i parets, que combinat amb terra, farà les delícies de participants i espectadors. El recorregut constarà d’un total de cinc zones on caldrà fer dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 19€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 23€, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. S’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya i Andorra.
Pel què fa la classificació general després de les prova de Folgueroles tenim en les primeres posicions a Sergi Llongueras d’Òrrius en expert, Eloi Palau de Viladrau cadets, Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú en infantils, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en alevins, Gerard Lladó d’Argentona en principiants, Max Martí de Vic en benjamins, Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Arnau Forns de Vilanova del Vallès en open blanc, Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer en open blau, Pau Llopart de Barcelona en open verd i Jeroni Fajardo de Fornells de la Selva en open taronja.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per  la C-25, Eix Transversal (sortida 183) amb sortida a Roda de Ter.
Des de Barcelona o Ripoll venint per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Roda de Ter.
Per arribar al lloc de la prova cal travessar Roda de Ter i seguir per la C-153 direcció l’Esquirol.
Al barri de les Cases Noves cal girar a la dreta i seguir per una estreta carretera durant 1,5 km fins l’ermita.