Bernat Seuba pren el control de la Copa Osona de trial

26/02/2013
Trial

Bernat Seuba pren el control de la Copa Osona de trial

Malgrat les amenaces de fred i neu, la segona prova de la Copa Osona de Trial disputada a Roda de Ter - Les Masies de Roda s’ha desenvolupat en un ambient gairebé primaveral. A darrera hora del matí les capes d´abric que tothom s’havia procurat més aviat destorbaven, i es que el sol i una agradable temperatura han estat presents durant tota la matinal. La prova ha congregat a gairebé 150 esportistes entre els quals hi ha hagut el número u de Noruega, Eirik Ulltang.
En l’apartat purament esportiu s’ha pogut veure la victòria de Bernat Seuba en categoria expert. Amb només 14 punts el d’Òdena s’ha imposat per davant d’Oriol Roca de Sant Pere de Vilamajor, que n’ha comès 18 i de Pol Tarrés de Cabrils amb 20. La victòria de Seuba no ha estat fàcil, ja que el mateix Roca i Andreu Miró encapçalaven la cursa, empatats amb 7 punts, després de finalitzar la primera volta contra els 9 de Seuba. La remuntada de Seuba amb només 5 punts a la segona volta li ha permès pujar al graó més alt del podi amb el doble gust de passar a liderar la Copa Osona de Trial amb 35 punts. Tarrés (32 punts) ocupa el segon lloc i Sergi Llongueras (31 punts), cinquè a la prova, ocupa el tercer.
A la categoria de cadets victòria de Domènec Lladó d’Argentona que passa a encapçalar la general, la categoria ha tingut la participació de Borja Conejos i d’Alejandro Montalvo del Club Zona Centro de Madrid amb uns destacats tercer i quart lloc respectivament.
L’infantil Toni Guillén de Sant Feliu de Codines s’ha imposat per davant del líder Gerard Trueba d’Abrera que ha estat segon.
En open taronja Daniel Lozano de Sant Joan de Vilatorrada s’ha col•locat al capdavant de la general després de la victòria obtinguda.
Pau Llopart de Barcelona repeteix victòria en open verds i s’aciença al capdavant de la classificació.
Alan Rovira de Castellar del Vallès ha estat el millor aleví i ara comparteix el primer lloc a la general amb Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor que ha estat segon.
Triple empat amb zero punts en principiants entre Joel Llavina, Gerard Lladó i Jordi Lestang. El més ràpid en completar les deu zones ha estat Llavina de Sant Antoni de Vilamajor i per tant el guanyador.
L’empat s’ha repetit en benjamins, en aquest cas fins el sisè classificat. Martí Rusiñol de Prats de Lluçanès ha estat el més ràpid de tots. En pre benjamins Poldo Sillue de Mequinenza ha obtingut la victòria amb només 1 punt.
Finalment en open de nivell blanc i blau noves victòries d’Arnau Forns de Vilanova de Vallès i d’Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer respectivament.
La prova ha tingut una destacada participació local. Jordi Araque, Martí i Jordi Prat, Àlex Viñas, Jan Gutiérrez i Pol Navarro.

La tercera prova tindrà lloc el proper 17 de març a Tona.