Èxit a la III Marxa Cicloturista Terra de Volcans d\'Amer

11/03/2013
Federació

Èxit a la III Marxa Cicloturista Terra de Volcans d\'Amer

Uns 300 cicloturistes es van reunir el passat diumenge 10 a la localitat gironina d'Amer per participar a la III Marxa Cicloturista Terra de Volcans, que ha estat un èxit d'organització.
Els amants del ciclisme de lleure han pogut pedalejar i fruir d'un dia de sol radiant i uns recorreguts ben dissenyats per l'Atlètic Club Amer-Hipra de 144 i 86 km, amb carreteres tranquil.les i els encants de la natura d'Osona, La Selva o Les Guilleries i els cims de Sant Hilari, Cantonigròs o Collsacabra.
La volta llarga, amb un circuit força exigent, formava part del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier i tenia l'arribada a Sant Martí Sacalm, una  pujada des d'Amer de 8 quilòmetres.
I entre la participació caldria destacar al company del "Purito" Rodríguez, Alexandr Kolobnev, i de manera molt especial als paralímpics del Genesis, Raquel Acinas i Juanjo Méndez que han assolit varies victòries a nivell mundial.
Tot i que poc important a les marxes, dir que els primers en arribar de la volta llarga van ser Jordi Clermont (AC Amer-Hipra) i Claudia Galicia (CN Vic) i a la curta els més ràpids van ser Santi Salas i Elvira Pérez (Tandem Club Catalunya).
Dins dels actes de cloenda de la marxa, es van fer reconeixements i un sorteig i es va servir un bon dinar al Pavelló Esportiu. Tothom va quedar amb ganes de repetir la divertida matinal el proper any.

Per veure tota la informació: http://www.bttamer.org/.