Abel Mustieles s´ imposa a la Copa Osona de trial a Tona

18/03/2013
Trial

Abel Mustieles s´ imposa a la Copa Osona de trial a Tona

La tercera prova de la Copa Osona de Trial disputada aquest diumenge a Tona ha fet arribar el certamen osonenc al seu equador a tres cites per al seu acabament.
La prova tonenca disputada en el Balneari Codina i en el parc de la Font del Ferro ha ofert unes zones relliscoses i enfangades. Només quatre gotes de pluja s’han deixat veure just començar la prova. Els gairebé 150 inscrits han hagut de ser molt curosos alhora d’afrontar les zones per la dificultat afegida del fang.
Al capdavant de la classificació expert es manté l’anoienc Bernat Seuba després de finalitzar segon amb 19 punts per darrera del n. 2 al rànking UCI i vencedor de la Copa del Món 2012, l’aragonès Abel Mustieles (17 punts).
Mustieles s’ha imposat en el relliscós terreny tonenc amb una puntuació de 17 punts, 10 a la primera volta, 6 a la segona més un per excés de temps.
El tercer classificat ha estat Joan Torres de Rellinars, que aquest any puja per primer cop al podi. Ha finalitzat amb 24 punts, els mateixos que els del rodenc Jordi Araque. Un zero de més ha propiciat a Torres pel podi. A la prova també hi ha hagut la participació del canadenc Dave Herr, que ha acabat cinquè amb 27 punts.
Per tant doncs Seuba encapçala la general de la Copa Osona de Trial amb 52 punts seguit de Pol Tarrés (6è a Tona) amb 42 i de Sergi Llongueras (8è a Tona) amb 39.
En open taronja segona victòria de Daniel Lozano de Sant Joan de Vilatorrada que es manté al capdavant de la general. En open verd Àlex Fernández s’ha imposat i és cinquè a la general, el liderat és per Pau Llopart de Barcelona (6è a Tona). Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer s’afiança al capdavant d’open blau amb una nova victòria. Marc Terol de Dosrius ha estat el guanyador en open blanc i ara és quart a la general, el primer lloc és per Arnau Forns de Vilanova del Vallès (2n a Tona)
Complicada jornada pels pre benjamins amb elevades puntuacions sobre el terreny tonenc i on Arnau Ricart de Taradell ha recuperat el primer lloc a la general després de la victòria.
El guanyador en benjamins ha estat Marc Marsal de Sant Martí de Tous, tercer a la general. El primer lloc el manté Jordi Povedano de Taradell (4t a Tona).
Joel Llavina de Sant Antoni de Vilamajor i Alan Rovira de Castellar del Vallès han estat els únics participants en finalitzar la prova amb zero punts. Ho han fet en principiants i alevins respectivament i ambdós encapçalen les generals.
Gerard Trueba d’Abrera s’imposa per primer cop en infantils i es manté al capdavant de la classificació.
Finalment Domènec Lladó d’Argentona obté una nova victòria i es consolida en la primera posició amb 57 punts.
David Martínez en cadets, Arnau Blancafort en open blanc i Joel Vinyets en benjamins han estat els tres participants locals.

La quarta prova de la Copa Osona de Trial serà el proper 14 d’abril a Taradell.