Griselda Artigas guanya a la primera cursa del British Open de BMX

26/03/2013
BMX

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la primera prova del British Open la pista indoor permanent de BMX a Manchester. Amb l'objectiu de preparar la Copa del Món que es celebrarà dintre d'un mes en el mateix circuit, el resultat dels corredors catalans ha sigut molt i positiu. Només cal recordar que per alguns d'ells era la primera vegada que es veien en aquesta rampa de sortida de fins 12 metres.

Resultats

Griselda Artigas: Guanyadora de la prova. Amb unes 24 corredores, va passar còmodament les eliminatòries i va guanyar la màniga final
Ian Hiniestrosa: Competició junior per la rampa de 12m, va passar la primera ronda eliminatòria i va quedar cinquè a la semifinal.
Oscar Camero, Alex Marquez i Gerard Cloquell, tots ells júniors que van competir per la rampa gran de 12m, però no van poder passar la primera ronda eliminatòria.
Daniel Vargas - Gran cursa que va fer a la categoria cadet, però no va poder passar la següent ronda.
Saul Conde: infantil de 2º any, va passar la primera ronda eliminatòria, i per poc no passa la segona

La propera competició serà el 30-31 de marc, la Copa de França a Pernes les Fontaines on també hi haurà representació catalana.