Taradell, propera cursa de la Copa Osona de trial

13/04/2013
Trial

Taradell, propera cursa de la Copa Osona de trial

El proper diumenge dia 14 d'abril es disputarà a Taradell la quarta prova puntuable per a la catorzena edició de la Copa Osona de Trial.
Les escoles de les Pinadiques, ubicades a l’avinguda Goitallops, seran el centre neuràlgic de la prova. Les zones de la prova taradellenca transcorreran en el camí obac situat darrera del centre en un terreny on predominaran grans blocs de roca en pronunciats pendents. Els participants es trobaran amb un recorregut total de cinc zones on hauran de fer dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 19€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 23€, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h.
Pel què fa la classificació general després de les tres primeres proves tenim en les primeres posicions a Bernat Seuba d’Òdena en expert, Domènec Lladó d’Argentona en cadets, Gerard Trueba d’Abrera en infantils, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Joel Llavina de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Jordi Povedano de Taradell en benjamins, Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Arnau Forns de Vilanova del Vallès en open blanc, Adrià Barbero de Santa Eulàlia de Riuprimer en open blau, Pau Llopart de Barcelona en open verd i Daniel Lozano de Sant Joan de Vilatorrada en open taronja.