Griselda Artigas brilla al Campionat d´ Europa de BMX

12/04/2013
BMX

Griselda Artigas brilla al Campionat d´ Europa de BMX

El passat cap de setmana es van disputar la segona i tercera proves del Campionat d’Europa de BMX a Messigny et Vantoux  (França). Amb una organització d´ un centenar de persones i mñes de 1500 participants, uns onze catalans van prendre part de la competició.

Resultats dels corredors al programa ARC
 
- Griselda Artigas, en la categoria de feminas, va protagonitzar una magnifica competició. Va passar còmodament la primera ronda eliminatòria (1/4 de final), després va acabar segona en la semifinal, i va tindre mala sort en la gran final doncs quan anava primera, es va tocar amb una corredora, es van enganxar a la roba i van caure a terra. 
- Miguel Hernandez tingué una competició molt dura ja que només de la seva categoria tenia un centenar de corredors. Va passar la primera eliminatòria (1/16), va guanyar la següent (1/8) i finalment no superà els quarts de final on va acabar 6º. Sens dubte, gran candidat a protagonitzar bones curses continentals .
- Daniel Vargas no va poder passar de la seva primera ronda eliminatòria a la categoria cadet.
 
- Per part dels quatre júniors, Oscar Camero, Alex Marquez, Jose Escudero i Ian Hiniestrosa, el millor classificat del cap de setmana va ser Ian, però cap dels quatre va poder passar de la primera ronda, tot i que el diumenge van competir molt millor i amb molt més ritme de carrera. L'any passat només dos d'ells van poder realitzar una prova d’Europa d'aquesta difícil categoria.