Rafa Tibau s´ imposa al difícil traçat de Taradell

16/04/2013
Trial

Rafa Tibau s´ imposa al difícil traçat de Taradell

Amb un dia esplèndid s’ha disputat a Taradell la quarta prova de la Copa Osona de Trial que encamina el certamen osonenc al seu acabament a falta només de dues proves.
La prova taradellenca ha congregat a més de 150 esportistes que han hagut de completar un circuit força complicat i relliscós de cinc zones a dues voltes i plegat de grans blocs de roca en pronunciats pendents i on s’han pogut veure nombroses caigudes.
El guanyador de la prova ha estat el calderí Rafa Tibau, n. 9 al rànking UCI. Amb 17 punts s’ha imposat per davant dels seus adversaris. Tibau ha marcat la millor volta amb només 7 punts. A només 6 punts i ocupant la segona i tercera posició respectivament han finalitzat Andreu Miró de Mataró i Bernat Seuba d’Òdena. Ambdós han acumulat 23 punts però un zero de més ha propiciat Miró ha ascendir fins el segon graó del podi. Seuba es manté al capdavant de la general amb 67 punts. Sergi Llongueras d’Òrrius (7è a Taradell) és segon amb 48 punts, Pol Tarrés de Cabrils  (12è a Taradell) és tercer amb 46 punts i Joan Torres de Rellinars (4t a Taradell) quart amb 45 punts.
Així doncs encara és tota una incògnita pronosticar quins seran els guanyadors finals.
A les altres categories disputades hi ha hagut alguns canvis en les diferents posicions de podi però poques variacions en les classificacions generals.
Destacar la presència de Jeroni Fajardo i d’Adam Raga, els quals s’han imposat en les categories d’open taronja i d’open verd respectivament. Daniel Lozano de St. Joan de Vilatorrada (2n a Taradell) es manté al capdavant de la classificació open taronja i Pau Llopart de Barcelona (7è a Taradell) ho és en open verd.
En open blau victòria de Pol Cubinsà de Gironella que trenca així la ratxa de primeres posicions d’Adrià Barbero de Sta. Eulàlia de Riuprimer (2n a Taradell). Barbero es manté líder a la categoria.
Alba Hidalgo de St. Andreu de Llevaneres ha obtingut la seva primera victòria en open blanc i s’afiança en la segona posició. Arnau Forns de Vilanova del Vallès (2n a Taradell) manté la primera posició.
En pre benjamins victòria del local Arnau Ricart que es consolida al capdavant de la classificació.
En benjamins i principiants victòries andorranes. Per una banda Hugo Orgaz ho fet en benjamins i per l’altre Gaudi Vall en principiants. Orgaz és tercer a la general que és encapçalada per Jordi Povedano de Taradell (2n a Taradell). En principiants el primer lloc provisional és per Joel Llavina de St. Antoni de Vilamajor (5è a Taradell).
Alan Rovira de Castellar del Vallès ha obtingut una nova victòria en alevins i es manté al capdavant de la general. El mateix ha passat en infantils i cadets, Gerard Trueba d’Abrera i Domènec Lladó d’Argentona han obtingut noves victòries i enforteixen el seus respectius liderats.
Destacar la participació local que ha comptat amb nou esportistes. Arnau Ricart, Marc Codina i Guillem Tulleuda en pre benjamins; Jordi Povedano i Jordi Tulleuda en benjamins; Maria Bofill en principiants; Marc Masnou i Sergi Agrassot en open blau i Cristofer Iglésias en open verd.

La penúltima prova es disputarà el proper 5 de maig a St. Julià de Vilatorta.