Gemma Abant i Dani Comas arriben al podi a la màniga alemanya de la CDM de trial

23/04/2013
Federació

Gemma Abant i Dani Comas arriben al podi a la màniga alemanya de la CDM de trial

La primera de les cinc proves de la Copa del Món s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat alemanya de Heubach.
La sabadellenca Gemma Abant ha obtingut la segona posició en la categoria femenina superada només per l’eslovaca Tatiana Janickova. Per la seva part Lua Vizcaino ha finalitzat en una meritòria cinquena posició.
En l’apartat masculí, una amplia representació d’esportistes catalans ha estat present a la prova inaugural. Una prova en la que la climatologia no va ajudar en el desenvolupament de la prova i en que la organització no va estar a l’altura de les circumstàncies en una prova d’aquest nivell.
Dani Comas, Bernat Seuba i Oriol Roca van ser els representants en la categoria d’elit 20. Seuba i Roca es van quedar en la fase de ½ finals en la desena  vint-i-quatrena posició respectivament. Per la seva banda Comas, accedia a la fase final, obtenint la tercera posició per darrera de Benito Ros i d’Abel Mustieles.
En la categoria d’elit 26, Rafa Tibau,  Joan Figueras i  Segi Llongueras van obtenir la onzena, la vint-i-unena i la vint-i-dosena posició respectivament en la fase de ½ finals.
Joan Torres es quedava en els ¼ de final en el lloc trenta vuit.

La segona prova de la Copa del Món tindrà lloc a Polònia del 31 de maig al 2 de juny.